ბიბლიოთეკა

საუკეთესო და სასარგებლო გამოცემები ღვინის შესახებ

ელექტრონული ბიბლიოთეკაში თავმოყრილია ქართველი და უცხოელი ავტორების მიერ პუბლიცირებული თანამედროვე, დარგობრივი ლიტერატურა, ასევე, ღირსეულ ქართველ მამულიშვილთა გამოცემები მევენახეობისა და მეღვინოების შესახებ.


 

არ გამოტოვოთ საინტერესო და სასარგებლო წიგნი!

 

«ღვინის ზადი და ნაკლი»

ავტორი: მარიამ ხომასურიძე
სტუ-ს პროფესორი, ტექნიკის მეცნიერებათა აკადემიური დოქტორი, ენოლოგი და ღვინის მკვლევარი.

წიგნის შესაძენად დაგვიკავშირდით ჩვენს საკონტაქტო ნომრებზე ან მობრძანდით             9 აპრილის ქუჩა, 3 ნომერში. წიგნის ღირებულება : 30 ლარი.

Wine Science Principles and Applications

ავტორი: Ronald S. Jackson

Wine Regions of Germany

ავტორი: Wine Regions of Germany

Wine Chemistry and Biochemistry

ავტორი: M. Victoria Moreno-Arribas

The holly bubble

ავტორი: Pierre-Yves Bournerias

Soils for Fine Wines

ავტორი: ROBERT E. WHITE

Preparation of Cuve

ავტორი: Preparation of Cuve