დაიწყო რეგისტრაცია სასწავლო კურსზე : “ღვინის წარმოების ქართული ტრადიციული ტექნოლოგიები”

დაიწყო რეგისტრაცია სასწავლო კურსზე : “ღვინის წარმოების ქართული ტრადიციული ტექნოლოგიები”

დაიწყო რეგისტრაცია პროფესიული გადამზადების პროგრამაზე:

“ღვინის წარმოების ქართული ტრადიციული ტექნოლოგიები”

პროგრამის დასრულების შემდეგ გაიცემა სახელმწიფოს მიერ აღიარებული სერტიფიკატი!

პროგრამა ითვალისწინებს:

  • კატეგორიის/ტიპის ღვინის ტექნოლოგიების და მათ დასამზადებლად საჭირო აპარატებისა და მასალების შესწავლას: ქვევრის ღვინო, ბიო ღვინო, შემაგრებული ღვინო, ცქრიალა ღვინო, ბუნებრივად ნახევრად მშრალი/ ტკბილი ღვინოები და სხვა;
  • ღვინის წარმოებისას მიმდინარე ფიზიკურ-ქიმიური და მიკრობიოლოგიური პროცესების სწავლებას:
  • ღვინის ხარისხსა და შემადგენლობაზე მოქმედი ფაქტორების გაცნობას;
  • მეღვინეობის მარეგულირებელი დოკუმენტაციიის, სერტიფიცირების პროცედურების გაცნობასა, ღვინის ბრენდინგისა და მარკეტინგის საკითხების სწავლებას.
  • გასვლით პრაქტიკულ მეცადინეობებს:

- ISO -სსერტიფიკატი მქონე ბიო ღვინის მწარმოებელ ერთ-ერთ უძველეს მარანში „შატო ზეგაანი“ ;

- ღვინის ორ ინდუსტრიულ საწარმოში (საწარმოო პროცესის გაცნობა, ღვინოების დეგუსტაცია)

- ქვევრის ღვინის ორ მარანში ( საწარმოო პროცესის გაცნობა, ღვინის დეგუსტაცია)

სწავლების ხანგრძლივობა - 5 თვე;

ღირებულება - 2788 - ლარი;

მეცადინეობები ჩატარდება კვირაში სამჯერ, ორშაბათი, ოთხშაბათი და პარასკევი 19:00 საათი

ასაკი: 22 წლიდან და ზემოთ.

პროგრამაზე რეგისტრაცია შესაძლებელია 10 სექტემბრიდან ვებ.გვერდზე: www.vet.emis.ge

დამატებითი ინფორმაციისთვის დაგვიკავშირდით:

ტელ.: 579210914

ელ.ფოსტა: georgianwineguild@gmail.com